Pożyczka Polska opinie

Dyskusje na tematy ogólne banków, kredytów i innych produktów finansowych. Wymiana informacji, doświadczeń...

Pożyczka Polska opinie

Postprzez Szymanek » 2010

Witam

Czy ktoś korzystał z tej firmy bo ponoć mają dobrą ofertę i nie sprawdzają w bik

strona docelowa firmy

http://www.pozyczkapolska.pl
pozdrawiam
Szymanek

Re: Pożyczka Polska opinie

Postprzez Lila » 2010

złożyłam wniosek i czekam na odpowiedź.
Lila

Postprzez nightcrawler » 2010

wzielismy 20 tysiecy na 6 lat, harmonogram spłat przyszedł z błędem ale poza tym może być oferta bardzo dobra na moje możliwości
nightcrawler

Postprzez Nata » 2010

dostałam u nich pożyczkę po tygodniu czekania ale musiałam wpłacić 500zł, podoba mi się taka forma podpisania umowy ale mogła być bardziej szybka i sprawna.
Nata

Postprzez nightcrawler » 2010

mam dopiero pierwszą ratę do zapłacenia za kilka dni i dzisiaj dostałem smsa "Przypominamy, ze terminowe oplacanie rat Pozyczki Polskiej jest bardzo korzystne. Wiecej informacji w kwartalniku Pozyczki Polskiej wkrotce w Twojej skrzynce pocztowej. Rata pozyczki powinna byc oplacona do xx"
ciekawy pomysl
nightcrawler

Postprzez Hiczkok » 2010

mam odmowę, najpierw zadzwonili że przyznana a później że jednak odmowa i nie wiem o co chodzi
Hiczkok

Postprzez zulugula » 2010

dajcie sobie spokój z takimi pomysłami, ja bym wolała nie bawić się w to. Wystarczająco już provident mi nocy zepsuł żeby się pakować w nowe angielskie wynalazki
zulugula

Postprzez Hiczkok » 2010

a co ma do tego provident?
w providencie płacisz jak lichwiarzowi a tutaj masz ofertę ze środków z unii europejskiej na 7% w skali roku więc nie wiem skąd takie porównanie?
Hiczkok

Postprzez Nata » 2010

dodatkowo płacą za reklamowanie wśród znajomych, jeśli znajomy weźmie pożyczkę i powoła się na mnie to mam mieć ratę gratis a jak ten znajomy przez pierwszy rok będzie płacił raty bez żadnego opóźnienia to zapłacą znowu ratę za mnie :))
Ciekawe ilu znajomym można w sumie polecić, czy jest jakiś limit bo według tego co mi przysłali jak znajdę jednego znajomego na miesiąc to nie będę musiała nic spłacać:)) a mam już chętnych znajomych :))
Nata

Postprzez Marek32 » 2010

Nic nie wiem, a możesz coś więcej?.
Marek32

Następna

Wróć do Dyskusje Ogólne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość